Teckningsdag på Gålö

En gång för länge sedan gick Fairy of Inspiration på en liten konstskola och lärde sig måla och rita. Där fick hon många nya kompisar som gillade samma saker som hon. Åren gick och Inspirationsfén glömde allt hon hade lärt sig, men en sak hade hon kvar. En vän som var konstfé,  som kom ihåg hur man gjorde.

image

Drejningsälvan och jag gjorde vår årliga teckningsutflykt till Gålö i torsdags. Vi gick till vårt vanliga ställe men blev rejält skrämda när Drejningsälvan var nära att trampa på en huggorm. Älvor är rädda för ormar ska jag säga!
Vi lyckades få riktigt fint väder och en riktigt avkopplande dag när vi satt och andades havsluft och solsken på varma klippor. Det fanns mycket att prata om för vi hade inte setts på länge.

galö
Vid lunch kom Krabban ut med matsäck och han var modig och badade. Det var några grader för kallt för mig så jag plaskade bara med fötterna. Det svalkade bra det med!

image

image

image

image

klippbad gålö

vågor

image

Jag kommer fortfarande inte ihåg hur man tecknar men Drejningsälvan hejade glatt på och uppmuntrade mig så jag kämpade vidare. En vacker dag kommer det ha lossnat!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *