Smyckesförvaring – organisera halsband, örhängen och armband

En sak som inspirerar mig är glitter. Jag har mycket smycken men är lite dålig på att använda dem. Däremot tycker jag om att ha smycken framme för man känner sig som en Jane Austen romantisk prinsessa när man har dem i närheten. I förra lägenheten satte jag upp ett vitrinskåp i hallen som jag fyllde med allt glitter jag äger. I nya lägenheten har jag ännu inte bestämt hur jag vill göra så den tillfälliga lösningen fick bli på byrån i sovrummet. Det blir fina stilleben när man organiserat smycken. Lite ordning och reda på alla halsband och armband behövs!

förvaring smycken

förvara halsband

fin ask till smycken

organisera smycken
De silvriga smyckeshållarna är från Lisbeth Dahl och inköpta på den mycket saknade butiken Berries som inte finns längre. Den virkade skålen och turkosa trädet är present från en rar kusin med god smak, tror hon köpt dem på Indiska. Glasskålarna är från någon loppis och den stora fina asken födelsedagspresent från Krabban. I den har jag stoppat ner rosa och röda smycken som inte passar in i sovrummets färgskala just nu.

2 reaktion på “Smyckesförvaring – organisera halsband, örhängen och armband

  1. Pingback: Smyckesförvaring – organisera halsband, örhängen och armband | Fairy of Inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *