Sago-middag på Konstfack

Den årliga vårmiddagen går av stapeln i veckan och temat för vår Institution är Saga. Jag har inte haft ork till att tänka ut något speciellt att ha på mig men många i klassen är grymma på utklädnader och idag när jag hörde vad de andra tänkt blev jag lite sugen att göra något i alla fall. Så när jag kom hem bläddrade jag i lite sagoböcker för inspiration. Vi får se om jag hinner knåpa ihop något imorgon! De här inspirationsbilderna hittade jag i boken Tomtar och troll illustrerad av favoriten Hans Arnold.

wpid-dsc_25692.jpg.jpeg Ska se om jag hinner knåpa ihop en blomsterkrans till håret nu på morgonen, ungefär som den här bilden!

 

image

image

image

3 reaktion på “Sago-middag på Konstfack

  1. O, vad ljuvligt med sagotema! Där skulle jag också vilja vara 🙂
    Hoppas att d fick de alldeles underbart och att blomsterkransen blev fin.

    Kram Christina

  2. Åh! Vilken bok kommer bilderna ifrån???
    Har letat mig fördärvad efter boken med larven i!
    Vore så tacksam för ett svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *