Klassisk brudbukett med vita rosor

Efter en lång skön sommar och lite semester från bloggen är det dags att börja inspirera igen. Förra helgen fick jag äran att göra brudbukett till en tjej som skulle gifta sig. Hon ville ha en klassisk, elegant och romantisk bukett. Då passar en traditionell bukett med rosor bra!

brudbukett vita rosor romantisk klassisk elegantbrudbukett vita rosor romantisk klassisk elegantFörutom vita rosor i olika storlekar använde jag rölleka och vintergröna för att få lite mjukare och somrigare känsla.

brudbukett vita rosor romantisk klassisk elegantSjälvklart skall brudbuketten ha ett sidenband runt stjälkarna!

brudbukett vita rosor romantisk klassisk elegant

6 reaktion på “Klassisk brudbukett med vita rosor

 1. Vilken vacker och enkel bukett. Får jag fråga hur många rosor totalt av varje, både stora och små rosor du fick använda till denna?

  • Kul att du gillade den! Jag minns inte exakt men jag gissar att det var runt ca 20 st, det var inte särskilt stor bukett. Det är svårt det där med hur många rosor för det beror helt på storleken på rosens huvud. När ska du gifta dig?

   • Hej. Både jag och min blivande blev helt kära i din enkelhet av bukett och det är en sådan jag letat efter till att kunna göra själv. Bröllopet blir den 9/7-16. ?
    Vi chansade på att det kunde ligga bland 20st så vi var inte helt ute o cyklade?.
    Hade du den på ditt bröllop?

    • Nej, jag är florist och gjorde den åt en kund som ville ha en enkel och stilren bukett i vitt. Det kan vara bra att köpa extra blommor för ofta går någon av eller så ser man att det är klämskador på någon. Ljusa rosor är svåra att hantera utan att det blir märken. Lycka till med bröllopet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *