Kakburkar från Megaloppisen i Gustavsberg

Igår flög jag förbi Gustavsberg med Krabban och hans föräldrar. Svärmor älskar att gå på loppis precis som vi, Svärfar är inte lika förtjust men han är duktig på att hitta grejer i alla fall! Vi kom kanske tjugo i elva och då var det typ 100 meter kö redan. Krabban och Svärfar fick ställa sig och köa medan jag och Svärmor flög in på Ittala outleten bredvid, som tur var hittade jag inget för det skulle visa sig att alla slantar behövdes inne på loppisområdet, Krabban fick till och med gå och ta ut mer pengar! Jag ska visa under veckan vilka fina saker vi hittade och börjar idag med några kakburkar som jag inte kunde motstå! Prutade så jag fick två för 150 kr av de trevliga kvinnorna som hade bordet.

kakburk 022kakburk 020kakburk 011kakburk 021

4 reaktion på “Kakburkar från Megaloppisen i Gustavsberg

  1. Vilka underbara burkar, man tänker tillbaka hur det så ut hos mormor och även vår farmor i Dalarna. I burkarna var det drömmar eller syltkakor.
    Superfina burkar verkligen!

  2. Så fina burkar du hittade! Lycka! Tack för rara kommentarer hos mig! Hade tänkt visa dig dopdukning men glömde det! Det är ju lite av din förtjänst att det blev så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *