Gratis brudbukett från naturen!

Den här buketten slängde jag ihop på ca 20 min från att jag plockat blommorna. Jag skulle visa en vän hur man gör en droppformad bukett lite spontant när hon var här i somras. Vi gick ut en liten promenad för att plocka ihop lite blommor och sen blev det demonstration av mig. Det är bra när man har blommor med tunn och hård stjälk när man är nybörjare och ska sticka i oasis för första gången! Jag sparade buketten över natten för att se hur länge den skulle hålla och här förstod man hur viktigt det är att allt material får vattendra innan man arbetar med det- hälften var visset redan kl. 8 på morgonen dagen efter!

sommarblommor brudbukett ängsblommor droppformad ängsbukett

romantisk droppformad ängsblommor brudbukett

2 reaktion på “Gratis brudbukett från naturen!

  1. Du är så duktig och talangfull. Verkligen begåvad. Tänk att kunna åstadkomma sån skönhet. Har H berättat vilket intryck tärnbuketterna gjorde på tvillingarna? De hade dem med sig överallt i flera dar, och nu leker de inget annat än bröllop. Det är aldrig nåt förr som har fått mig att vilja förnya bröllopslöftena, men en brudbukett lockar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *