Bondens marknad på Årsta Slott

Förra lördagen flög jag ut till Årsta Slott för att kika på bondens marknad som skulle vara där. Tyvärr måste jag säga att de hade fått ihop alldeles för lite utställare, men de som fanns var bra och sevärda. Det var länge sedan som jag var på Årsta Slott. Jag minns att vi hade konsert här med kommunala musikskolan och jag fick spela solo på en stor fin flygel inne i slottet när jag var liten. Solen sken och omgivningarna var vackra. Jag köpte bröd och äppelcider som var närproducerat. Jag köpte knäckemacka med strömming och gick sedan på en guidad tur inne i slottet. Bilder från interiören kommer en annan dag, så här såg det ut på gräsplanen framför slottet!

årsta slott
årsta slott

årsta slott 011

årsta slott 013

årsta slott 014

årsta slott 015
årsta slott 103

En reaktion på “Bondens marknad på Årsta Slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *