Blomhylla till balkongen

Jag har letat länge efter en blomsterhylla till balkongen och det var stört omöjligt att hitta 1) några fina och 2) några till överkomligt pris. Jag förstod att jag skulle bli tvungen att hitta på någon kompromiss själv. På Biltema av alla ställen hittade jag tillslut en modell på balkonghylla som var hopvikbar till ett vettigt pris. De var svarta och inte särskilt snygga så jag bestämde mig för att måla om dem.
smideshylla balkonghylla
Sprayfärg och klarlack inhandlades på Highlights där man kan välja på alla regnbågens färger! Jag valde en fin turkosgrön nyans som matchar inredningen i vardagsrummet.
image

Sen var det bara ut och spraya tills jag fick träningsvärk i handen!
blomsterhylla

image

image

balkonghylla

Så här fint blev det tillslut när de var på plats!
balkonghylla

smideshylla

balkong hylla

4 reaktion på “Blomhylla till balkongen

  1. Jättefint! Påhittiga du! Det enda jag gjort fint ute är att rensa rabatter och inhandlat några tråkiga penséer =) KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *